ЯК СТАТИ АЙТІШНИКОМ, ДИЗАЙНЕРОМ, ФЛОРИСТОМ: Освітній Хаб дає шанс

👇 Це точно зацікавить кожного з нас в сучасних реаліях!
Бо саме зараз – час діяти, розвиватися, здобувати актуальну професію, яка даватиме прибуток!
☝️Сьогодні з кухаря, економіста чи біолога ви можете стати мерчендайзером, айтішником, перукарем, флористом, кравцем, архітектурним стилістом, навіть психологом чи малярем. Обирайте – і вперед!
Такі можливості для кар’єри і життя дає сьогодні Освітній Хаб Кам’янця-Подільського, створений одним із перших в Україні, аналогічно до київського та хмельницького.
➡️ЩО ЦЕ?
Це соціальний проєкт Міністерства освіти і науки України, онлайн-платформа, призначена для того, щоб під час війни дати можливість кожному українцю отримати освіту, нові навики, психологічну підтримку, пройти курси, майстер-класи, вдосконалити мову, дітям відвідати дитячий садок онлайн тощо.
➡️ЯК СКОРИСТАТИСЯ?
У нашому місті цю платформу координує Центр професійного розвитку педагогів Кам’янець-Подільської міської ради. Знайти Освітній Хаб можна за посиланням:
Щоб отримувати послуги Хабу, потрібно зареєструватися.
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
Учора Освітній Хаб презентували в міській раді за участю міського голови Михайла Посітка, заступника начальника Обласної військової адміністрації Володимира Юр’єва, директорки Департаменту освіти, науки, молоді та спорту ОВА Дар’ї Басюк, радника директора Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти” Міносвіти Станіслава Куценка, начальника міськуправління освіти і науки Сергія Мельника та кам’янчан, в тому числі й освітян, які долучилися до проекту.
🤝Наразі у хмельницькому Освітньому Хабі вже встигли зареєструватися понад 300 осіб на різні професії, що стосуються ІТ-технологій, творчих спеціальностей, робітничих професій (перукар, манікюрниця, швея). Почали реєструватися і в кам’янецькому. При чому, це не лише люди, які вимушено покинули домівки та мають пристосовуватися до нового життя, а й кожен бажаючий.
💙💛Додамо, що наші педагоги ініціювали ще одну важливу опцію для Хабу – українські студії (для вдосконалення мови, вивчення історії):
«Зараз той час, коли без перемоги на духовному фронті, ми будемо опинятися на фронті політичному. Той час, коли наші емоції загострені, прийшло усвідомлення де наш справжній ворог. Час, коли нам треба звернутися до своїх витоків – української мови, історії, традицій. Тому педагоги ліцею й запропонували українські студії на такій освітній платформі. Це не для сертифікату, а для нашої свідомості, для держави – щоб вона була! Пропоную цю ідею взяти і на хмельницький Хаб, і на загальноукраїнський!», – додає директорка Кам’янець-Подільського ліцею Альона Кузема.
🇺🇦Друзі, переходьте на платформу, обирайте те, що вам сьогодні необхідно. Йдемо вперед – до перемоги!

Loading