Інформація про проведення марафону «Єднання» серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О за участі учнів школи Podstawowa im. Jana Zawady w Seceminie (Polska)

До Міжнародного дня спорту, на благо миру та розвитку, за ініціативи ХОРУС ЗП(ПТ)О ХДЦЕВУМ у квітні-травні провів марафон «Єднання». Учасниками марафону стали здобувачі освіти з 15-ти ЗП(ПТ)О, які демонстрували різноманітні види спортивних вправ та популяризували здоровий спосіб життя.

Сьогодні, незважаючи, в якій країні вимушено перебувають українці, ми відчуваємо їхню любов та підтримку. Кожен намагається допомогти, хто чим може, і словом, і ділом. Юлія Савчук – працівниця Центру, яка тимчасово перебуває в Польщі, сприяла проведенню заходів марафону Єднання, долучивши місцеву молодь. Учні школи Podstawowa im. Jana Zawady w Seceminie (Polska) радо об’єдналися та завзято провели спортивні руханки, таким чином проявивши своє братерство та співдружність з Україною.

Заняття спортом це абсолютно мирний процес, який сприяє розвитку і є життєствердним в усіх відношеннях. Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання і благополуччя.

ХДЦЕВУМ дякує усім за креативність, активність та підняття морального духу. Єднаймося заради миру та розвитку!

Відеоролик з підсумками роботи усіх закладів, які взяли участь у марафоні можна переглянути за покликанням на соціальну мережу ХДЦЕВУМ у Фейсбук та YouTube:

https://www.facebook.com/100009302303862/videos/271710395097100/

Завідувач відділом НПВ Фіновська  В.В.

Loading