На гостину до малят

27 травня 2022 року у закладі дошкільної освіти №3 «Світлячок» м.Хмельницького в рамках проєкту Освітній хаб.Діти відбулося виїзне заняття гуртка «Робототехніка з основами програмування».

У заході взяли участь координатор Мережі освітніх хабів Станіслав Куценко, в.о. заступника директора Хмельницького професійного ліцею електроніки – Віктор Ясинецький та в.о. директора ЗДО №3 «Світлячок»  Ніла Попик. Захід для дітей проводили вихователі групи №3 «Казка» Олена Мартинюк та Галина Огородня. Також на подію були запрошені вихованці садочка та дітки, що переїхали до нашого міста внаслідок війни.

У ході події малеча весело проводила час – діти познайомилися з роботом Броніславом, дослідили його деталі та разом з ним вивчили танець робота. Організатори заняття ознайомили дітей з різними видами роботів, розповіли як саме вони працюють, повідомили малюків про роботу та можливості 3D-принтера, продемонстрували на малюках дію окулярів віртуальної реальності.

Ідея створення гуртка робототехніки, що діє на базі STEM-центру у Хмельницькому професійному ліцеї електроніки реалізується у соціальному проєкті Освітній хаб Хмельниччини при підтримці Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації. Можливість відвідувати гурток безкоштовно мають усі допитливі, креативні місцеві діти та діти внутрішньо переміщених осіб.

Після завершення заняття, організатори заходу домовилися про наступні зустрічі діток з роботами, адже спільна діяльність сподобалася їм усім.

Loading