ДЕНЬ СОТИЙ – ІЗ ВІРОЮ У МАЙБУТНЄ!

100 днів незламний український народ бореться з окупантами, наші захисники мужньо боронять рідну землю від російських загарбників. Ввесь цей час освітяни продовжували свою важливу справу – навчали дітей, робили свій важливий внесок у майбутнє України. Цей навчальний рік завершується у найскладніших умовах воєнного часу. Сотні випускників шкіл області розпочнуть свій дорослий шлях із тривогою і вірою .
Підтримати найкращих учнів, випускників Кам’янця-Подільського, які закінчують навчання із золотими і срібними медалями – надихаюча ініціатива керівництва області та міста.
Саме в цей день у Кам’янець-Подільському ліцеї відбулася зустріч випускників міста, які отримають атестати з відзнаками із головою Хмельницької військової адміністрації Сергієм Гамалієм, заступником голови Хмельницької військової адміністрації Володимиром Юр’євим, директоркою Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОВА Дарією Басюк, міським головою Михайлом Постіко та начальником міського управління освіти і науки Сергієм Мельником.

Сергій Вячеславович дякував молоді за наполегливість, успіхи у навчанні і також вручив подяки їхнім батькам, які доклали чимало зусиль, щоб виховати талановиту, наполегливу і перспективну молодь.
«У кожного із нас у дні війни є свій фронт. І те, що ви продовжили навчання, досягли найкращих результатів і готуєтеся вступати у заклади вищої освіти – ваша велика перемога! Саме від вас буде залежати майбутнє нашої країни, бо ви станете медиками, освітянами, інженерами, архітекторами, юристами, які будуватимуть нову, сильну державу!» – з такими словами звернувся очільник області до молоді, вітаючи їх із успішним закінченням навчання у школах. Кам’янець-Подільському ліцею, який випускає цьогоріч 18 медалістів, Сергій Гамалій передав 14 сучасних комп’ютерів, отриманих з Польщі для українських дітей.
Випускників вітали також голова гуманітарного штабу області Володимир Юр’єв, міський голова Михайло Посітко, очільниця освіти Хмельницької області Дарія Басюк.

Діти мали можливість спілкуватися із головою Хмельницької військової адміністрації Сергієм Гамалієм у невимушеній атмосфері, пригощаючись смаколиками.

Таких захід вселяє надію і віру у наше мирне, щасливе майбутнє!

Loading