Стартував проєкт «Канікули, що нас об’єднують»

18 червня стартував зініційований Хмельницькою обласною військовою адміністрацією та Департаментом освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації обласний проєкт «Канікули, що нас об’єднують», який об’єднає дітей та молодь як Хмельниччини, так і тих, хто був змушений покинути рідні місця проживання, та кого гостинно зустріла Подільська земля.
Відкрив даний проєкт спортивно-розважальний захід у сквері імені Тараса Григоровича Шевченка у місті Хмельницькому. Усі гості свята мали можливість насолодитися показовими виступами з художньої та спортивних гімнастик, тхеквондо, карате, дзюдо; відвідати різні локації з тематичними майстер-класами, зокрема і з надання першої медичної допомоги; взяти участь в активних розвагах в тому числі: отримати задоволення від змагань «Веселі старти», випробувати себе на влучність у киданні дротиків та стрільбі з лука, позмагатися у таких видах спорту як флорбол та петанк, розмалювати себе аквагримом тощо.
Любителі інтелектуальних занять за допомогою спеціальних тренінгових завдань відпрацювали командні навики.
Особливе захоплення у малечі викликала нагода відчути себе справжніми поліцейськими та рятівниками, посидівши в патрульній, піротехнічній та рятувальній машинах, посигналивши та поговоривши в гучномовець.
Усі активні учасники свята безкоштовно пригощалися солодощами та морозивом.
Дякуємо усім учасникам та співорганізаторам заходу!

Loading