12 серпня – День молоді

Цьогоріч вперше День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня. У 2022 році темою Дня молоді ООН визначив – “молодь, яка вражає”.
І це точно про українську молодь! Адже в умовах війни ви допомагаєте Збройним Силам України та цивільному населенню, навчаєте, творите, виборюєте нагороди, берете до рук зброю та захищаєте Україну, доводите світу, що українці – нація переможців.
На жаль, молодь неймовірно страждає у цій війні. На фронті втрачають здоров’я та життя молоді захисники та захисниці. Багато молодих людей були вимушені переїхати зі своїх міст, селищ, містечок і стати гостями в інших громадах України.
Велика кількість молоді виїхала за межі країни, але вони залишаються дуже активними й працюють на дипломатичному, інформаційному полі, допомагають збирати гуманітарну допомогу і підтримують Україну. Віримо, що після Перемоги України усі повернуться додому і ми разом відбудуємо нашу Батьківщину.
Сьогодні дякуємо вам усім за працю, незламність, силу духу та віру у наше майбутнє. Щиро бажаємо досягати поставлених цілей, реалізовувати задуми та втілювати мрії! Хай у кожному дні будуть цікаві моменти, корисні починання та добрі справи! А запал, енергія та рішучість, стануть запорукою успіху!

Loading