МАКУЛАТУРУ ЗДАЙ – ПЕРЕМОГУ НАБЛИЖАЙ! 

Приєднуйтеся до ініціативи ЕКО-ЛІДЕРІВ юннатівських гуртків «Людина і довкілля» Полонського ліцею №1 Шепетівського району (керівник гуртків – вчитель математики та інформатики ліцею Світлана Вікторівна Маївка)! Якщо ще не встигли, то саме час долучитися до цього громадського регіонального екологічного заходу і разом з нами зробити в нього свій особистий внесок. А також, розповсюдивши власноруч виготовлені еко-торбинки, ми зможемо допомогти заробленими коштами Збройним Силам України. 

Ось так запрошують місцевих учнів полонські ліцеїсти та юннати гуртка «Людина і довкілля» до участі в ініційованому ними регіональному заході. 

Збір ліцеїстами старої літератури, що за своїм змістом уже втратила актуальність і зацікавленість читачів та різноманітних паперових виробів, що вже стали макулатурою, триває на постійній основі, після чого усе зібране відправляють на спеціалізоване підприємство, де переробляють макулатуру, а виручені під час заходу кошти передаються на допомогу для захисників нашої Батьківщини – воїнів Збройних Сил України.

Відтепер із переробленого до значно кращої якості паперу національні видавництва надрукують нові цікаві, правдиві й змістовні українські книги, що стануть для кожного з нас джерелами нових і потрібних нам знань.

Такий цілеспрямований захід ЕКО-ЛІДЕРІВ юннатівських гуртків «Людина і довкілля», що створені хмельницькими педагогами-натуралістами спільно з ентузіасткою юннатівської роботи Світланою Маївкою і діють на базі Полонського ліцею №1, сприяє вихованню у підростаючого покоління активної громадянської позиції та патріотичних почуттів. А ще цей захід допомагає педагогам навчати неповнолітніх збереженню довкілля, правильному поводженню з побутовими відходами, раціональному їх збиранню і роздільному сортуванню, що забезпечує їх наступну переробку спеціалізованими підприємствами й повторне використання виготовленої продукції для побутових потреб людини. 

Долучайтеся, товариство! Самостійно або долучайтесь до нас гуртом! – закликають юні полончани усіх бажаючих. 

Сподіваємось, що їхня ініціатива стане прикладом для інших і знайде відгук в учнівському середовищі не лише міста Полонного. 

Адже, насправді, кожному з нас треба добряче почистити наші книжні полиці та місця іншого побутового мотлоху від усілякого паперового непотребу та звільнити в оселях простір для створення домашніх бібліотечок і поповнення їх нашою українською книгою та й для громадських і навчальних бібліотек у закладах освіти теж варто це зробити. 

З новою українською книгою – у нове майбутнє України!  

За матеріалами сайту Хмельницького ОІППО. 

Loading