Засідання круглого столу “Інтеграція молоді з числа внутрішньо-переміщених осіб до громад Хмельниччини”

1 листопада на базі Хмельницького національного університету відбулося засідання круглого столу “Інтеграція молоді з числа внутрішньо-переміщених осіб до громад Хмельниччини”, організований ГО “Заходи”, релокованої з міста Маріуполь у травні 2022 року.
Начальник управління молоді та спорту Департаменту освіти, науки молоді та спорту облдержадміністрації Наталя Томусяк презентувала діяльність управління у напрямку інтеграції молоді з числа внутрішньо-переміщених осіб та розповіла про діяльність молоді Хмельниччини під час війни.
Куценко Станіслав, модератор Партнерського майданчика міжнародної допомоги, та Наталія Підгурська, координатор мережі освітніх хабів в Україні, презентували ініціативи, які впроваджуються в мережі освітніх хабів задля створення сприятливих умов адаптації дітей та молоді, що облаштовують своє життя у нашій області.
В ході зустрічі було обговорено питання налагодження шляхів співпраці та координації між молоддю, місцевою та державною владою щодо інтеграції молоді з числа внутрішньо-переміщених осіб на Хмельниччині, а також напрацьовано попередній механізм співпраці між усіма зацікавленими суб’єктами взаємодії.
Захід відбувся за участі заступника Міністра молоді та спорту Марина Попатенко.

Loading