СВЯТО ОСЕНІ В ЛІЦЕЇСТІВ ТА ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ НОВОСТАВЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ НА ТЕОФІПОЛЬЩИНІ  

Ось і завітала щедра осінь зі своїми дарами в Україну. З давніх-давен місцеві люди, зібравши врожай на своїх полях, нивах та городах і згуртувавшись, відмічали Свято осені та Свято урожаю, які в юних натуралістів усіх куточків нашого рідного краю користуються неабиякою популярністю.

Нещодавно Свято осені відбулося в юних натуралістів і ліцеїстів у Новоставецькому ліцеї Теофіпольської селищної ради Хмельницького району.

Декорації цього еколого-натуралістичного заходу вражали і милували очі відвідувачам виставки осінніх дарів та учасникам заходів дійства, яке організували й проводили ліцеїсти разом зі своїми педагогами.

Розмаїття осінніх квітів, овочів та фруктів втілилися в чудові й цікаві композиції, задумані та виготовлені руками учнів і юннатів гуртка юних рослинників (кер. гуртка Галина Євстахіївна Кравчук), що діє на базі Новоставецького ліцею під патронатом педагів-натуралістів відокремленого структурного підрозділу еколого-натуралістичного напряму «Станція юних натуралістів» Хмельницького ОЦТКУМ.

З осінніх квітів, зерна, гілочок, гарбузів, картоплі й інших плодів цьогорічного врожаю  ліцеїсти, творчій фантазії яких не  було меж, створили справжні шедеври, а їх невеличка концертна програма, що розважила учасників заходу, справді порадувала присутніх гарним настроєм та гумором.

Захід в черговий раз демонстрував, що новоставецькі діти й учнівська молодь вміють не лише гарно працювати, а й святкувати і відпочивати.

Програма Свята осені в ліцеї була яскравою і барвистою, з танцювальними номерами, віршованими і музичними композиціями. Все дійство святкового заходу пройшло у колі друзів з квітами та дарами природи і масою приємних емоцій та вражень, а золота осінь і далі красиво крокує Хмельниччиною.

Юлія ПЕТРАШ, керівник гуртків та завідувач сільськогосподарським відділом відокремленого структурного підрозділу еколого-натуралістичного напряму «Станція юних натуралістів» Хмельницького ОЦТКУМ.

Loading