Святий Миколай відвідав дітей

Новорічно-різдвяна пора – час для здійснення мрій та найзаповітніших бажань. А у День Святого Миколая вони обов’язково збуваються.
У вихованців закладів загальної середньої освіти з цілодобовим перебуванням дітей Хмельницької обласної ради багато друзів , які мають одну мету, – щоб діти отримали приємні відчуття та емоції. Саме тому новорічно-різдвяні зустрічі розпочалися так насичено, весело і позитивно. Для дітей було проведено майстер-класи з виготовлення свічок та оздоблення медових пряників, виготовлення новорічних янголів; організовано веселі ігри та розваги, забезпечено участь у лялькових виставах та театралізованих дійствах, які так старанно готували діти.
Діти з нетерпінням чекали на гостей та доклали максимум зусиль, святково прикрасивши свої заклади, щоб гостям було затишно та приємно. Кожен куточок овіяний теплом, любов’ю й світлими сподіваннями.
Особливо важливо, що діти, отримуючи подарунки і самі навчаються, що робити добро, приносити радість – це так важливо в такий непростий і важкий час… І вихованці не просто чекають святкових подарунків, а самі навчаються їх дарувати тим, хто захищає нас та нашу Україну – бійцям Збройних Сил України. Для наших захисників діти підготували малюнки і вироби та разом зі своїми посмішками і обіймами надіслали на передову.
Святковою атмосферою були сповненні й інклюзивно-ресурсні центри, які радо зустрічали й дарували святковий настрій батькам та дітям з особливими освітніми потребами.
Дякуємо усім небайдужим до дитячого сміху! Хай Бог посилає своє благословення на ваші добрі справи! Дякуємо за підтримку і непохитну віру в майбутнє наших дітей! Все буде Україна!

Loading