Проведено обласний семінар з питань організації харчування «Платформа креативних ідей. ЗнаЇмо – чи знаємо, що ми їмо»

08.06.2023 за ініціативи Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації на базі Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» проведено обласний семінар з питань організації харчування «Платформа креативних ідей. ЗнаЇмо – чи знаємо, що ми їмо» для медичних працівників та працівників харчоблоку закладів загальної середньої освіти з цілодобовим перебуванням дітей обласної/міської комунальної власності, ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадецький корпус» імені І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України.
«Смачно, якісно, корисно, безпечно» – сучасний підхід у сфері організації харчування, з яким щиро ділились організатори семінару. Усі присутні ознайомились із санітарно-гігієнічними вимогами до персоналу, приміщеннями харчоблоку, Всеукраїнською платформою креативних ідей з питань харчування. Учасники семінару взяли участь у мозковому штурмі «Прояви креативність», приготуванні різновидів страв з одного набору продуктів, майстер класі по формуванню різновидів випічки із подальшою дегустацією.
Крім сертифікатів, учасники семінару отримали нові знання, емоційне перезавантаження та бажання годувати наших дітей новими смачними та корисними стравами.
Висловлюємо подяку Євеліні Царьовій, директору, фахівцям центру професійно-технічної освіти сфери послуг за чудову атмосферу під час проведення семінару та можливість ознайомитись із новими технологіями.

Loading