Напередодні нового навчального року в обласному центрі на Майдані Незалежності відбулося вручення ключів від шкільних автобусів.

Участь у заході взяли перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін, заступник начальника обласної військової адміністрації Володимир Юр’єв, голова обласної ради Віолета Лабазюк, директор Департаменту освіти та науки обласної військової адміністрації Дарія Басюк та представники громад Хмельниччини.

Сьогодні було передано 6 шкільних автобусів, придбаних державним та місцевим коштом. Ключі від новеньких машин отримали представники 5 територіальних громад. Зокрема: для потреб Красилівської міської ТГ було вручено 2 автобус, для потреб Маківської сільської ТГ – 1 автобус, для потреб Сахновецької селищної ТГ – 1 автобус, для потреб Солобковецької сільської ТГ – 1автобус, для потреб Слобідко-Кульчієвецької сільської ТГ – 1 автобус.

У 2023 року здійснено придбання шляхом централізованої закупівлі 28 шкільних автобусів на умовах співфінансування для 24 територіальних громад області, в тому числі 1 автобуса з місцями для маломобільних груп населення.

Нехай нові автобуси забезпечують учасникам освітнього процесу комфортні та безпечні поїздки до закладів освіти!

Loading