На базі Нетішинського професійного ліцею відкрито навчально-практичний центр «Учнівська станція технічного обслуговування колісних транспортних засобів».

Центр створений з метою надання слюсарям та фахівцям сучасних знань та практичних навичок у сфері ремонту транспортних засобів.
Він стане місцем, де можна отримати високоякісну освіту, навчатися з використанням передових технологій та найсучаснішого обладнання.
Профтехосвіта – це місце, де майбутні фахівці отримують необхідні навички для відбудови нашої України. До урочистого привітання учасників і гостей свята приєднались народна депутатка України Олена КОПАНЧУК,
заступник голови Хмельницької обласної військової адміністрації Володимир ЮР’ЄВ,
директор Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації Дарія БАСЮК ,
голова міста Нетішин Олександр СУПРУНЮК,
генеральний директор ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» Андрій КОЗЮРА,
представник фірми БОШ Тарас КРЕНЦ,
тимчасово виконуючий обов’язки директора Нетішинського професійного ліцею Михайло ГРИЦИК.
Жити та крокувати в ногу з часом і приймати всі виклики сьогодення – одне із пріоритетних завдань професійного ліцею. Саме відкриття навчально-практичного центру «Учнівська станція технічного обслуговування колісних транспортних засобів» забезпечить регіональний ринок праці висококваліфікованими робітниками, які будуть володіти найсучаснішими технологіями у виробництві та надасть змогу майбутнім випускникам адаптуватися до реальних потреб ринку праці і реалізувати себе у майбутньому.

Loading