5 жовтня відбулась підсумкова онлайн-нарада за результатами проведення протягом липня-вересня поточного року короткострокових курсів для незайнятого населення області із подальшим їх стажуванням та працевлаштуванням.
Дані курси були організовані за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Німеччини та Європейського Союзу.
Проєкт реалізовувався в 5-ти областях на базі 25-ти закладів професійно-технічної освіти та 50-ти підприємств з 19-ти професій.
В області дані курси проводились на базі 7-ми закладів: ДЗП(ПТ)О «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей», Хмельницький професійний ліцей, ДНЗ „Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг”, ДНЗ „Вище професійне училище №11 м. Хмельницького”, Шепетівський професійний ліцей, ДНЗ «Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти», ДПТНЗ „Славутський професійний ліцей” із 8-ми професій.
Представниками ПРООН відзначено, що найбільша кількість слухачів курсів було зареєстровано на Хмельниччині – 116 слухачів (12 слухачів з числа ВПО), з яких надалі 102 особи було працевлаштовано на підприємствах області.
Разом до відновлення та розбудови миру! Разом до Перемоги!

Loading