Тиждень безпеки дитини

Збереження життя та здоров’я дитини – найважливіший пріоритет у роботі педагогів закладів дошкільної освіти Кам’янець-Подільської міської територіальної громади. Традиційно, з 13 по 17 листопада, проведено тематичний Тиждень безпеки дитини, метою якого стало удосконалення практичних навичок свідомого ставлення до власного життя і здоров’я та оволодіння основами здорового способу життя. Під час проведення заходів наші вихованці приміряли на себе професії рятувальних служб, закріпили правила дорожнього руху, дізналися про необхідність та призначення спеціального інвентарю у випадку пожежі, вправлялися разом з дорослими як діяти у випадку небезпеки тощо.
Цікаво та емоційно проходили інтерактивні заняття, ігри-стратегії, полілоги, квести, ігрові тренування: «Дорога, рух, транспорт», «З світлофором дружимо», «Відважні пожежники», «Професії для сміливих», «Будемо обачними» тощо.
Зважаючи на потребу часу педагогами проведено тематичні експрес-заняття для дітей старшого дошкільного віку «Тривожні сигнали не лякають відважних малят» щодо формування сталої безпечної поведінки вихованців у надзвичайних ситуаціях.

Loading