Новорічне свято та гостини у Святого Миколая

Напередодні Різдва та Нового року організовано новорічно-різдвяні святкові заходи для дітей із закладів загальної середньої освіти з цілодобовим перебуванням обласної комунальної власності, а саме:Антонінської, Голенищівської, Ямпільської, Камʹянець-Подільської, Новоушицької спеціальних шкіл, Камʹянець-Подільського, Ізяславського, Солобковецького навчально-реабілітаційних центрів, Плужненського ліцею, Камʹянець-Подільського ліцею «Славутинка», та Хмельницького спортивного ліцею.

Діти приймали вітання від директора Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА Дарії БАСЮК, казкових героїв та організаторів свята. Відчуття Дива та святковий настрій подарували дітям Хмельницький академічний обласний театр ляльок та Хмельницька обласна філармонія.

Новорічна феєрія з вистави «Казки океану» та інтермедії «Барбі і Кен», справжня оселя Святого Миколая очікувала гостей у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок. Хмельницькою обласною філармонією організовано для дітей Різдвяний бал та активні конкурси. Події на сцені, створені чудовими акторами, захопили всіх присутніх: і дітей, і дорослих. Декорації, костюми, світлові ефекти не залишили байдужим нікого. Посмішки на обличчях дітей були тому підтвердженням.

Дякуємо Хмельницькій обласній військовій адміністрації, адміністрації та акторам Хмельницької обласної філармонії, Хмельницького академічного обласного театру ляльок за можливість отримати неймовірні емоції, відвідати виставу та відчути наближення Різдва, зануритись в його казкову атмосферу.

Віримо в Перемогу добрих сил! Віримо в Перемогу України!

Loading