На Хмельниччині продовжують відкриватися класи безпеки

Відкрито ще 3 класи безпеки!

Триває робота з створення Класів безпеки в закладах освіти області, завдяки яким стає більш доступним проведення практичних занять з правил пожежної безпеки, дорожнього руху та турботи про своє здоров’я. Важливо, що здобувачі освіти тренуються як вести себе під час тривоги, виявлені вибухонебезпечних предметів та в інших екстрених ситуаціях.

Отже, ділимось: в Новоушицькій загальноосвітній школі №2 на Кам’янеччині, Плужненському ліцеї Хмельницької обласної ради та Стуфчинецькому ліцеї Хмельницького району відкрито Класи безпеки.
Ці шкільні острівці безпеки розділені на зони та обладнані інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки, 3-Д стендами боєприпасів, електроприладами, що були знищені вогнем, друкованими матеріалами ЮНІСЕФ тощо. Перші уроки для школярів провели рятувальники, працівники поліції та медики, а далі розповідати дітям про безпеку будуть вчителі.
Сформовані у Класах безпеки навички безпечної поведінки у різних ситуаціях діти збережуть у серці і пам’яті та зможуть уникати травм, нещасних випадків, небезпечних ситуацій у дорослому житті.

Відкриття класу безпеки в Плужненському ліцеї Хмельницької обласної ради https://pluzhne.gmz.org.ua/news/11-47-22-21-02-2024/

Loading