Оголошується конкурсний відбір на посаду керівника закладу

Департамент освіти та науки Хмельницької ОДА з 11.03.2024 до 10.05.2024 року оголошує конкурсний відбір на посаду керівника закладу фахової передвищої освіти Кам’янець-Подільського фахового коледжу індустрії, бізнесу та інформаційних технологій (32316, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, м. Кам’янець-Подільський, вул. Скоропадського Павла,17).

Ознайомитись з наказом

http://osvita.adm-km.gov.ua/wp-content/uploads/2024/03/Наказ-про-оголошення-конкурсу_К-П-індустрії.pdf

Претенденти для участі у конкурсі подають такі документи:

1) заяву про участь у конкурсі на ім’я уповноваженого органу управління, в якій зазначається про застосування або незастосування до претендента обмежень, встановлених частиною четвертою статті 42 Закону України «Про фахову передвищу освіту». Також в заяві, претендент зазначає, що він не є членом наглядової ради закладу фахової передвищої освіти або наглядової ради закладу вищої освіти, до структури якого входить заклад фахової передвищої освіти, в якому оголошено конкурс;

2) особовий листок з обліку кадрів з фотографією розміром 3×4 см;

3) автобіографію та резюме;

4) копії документів про вищу освіту;

5) довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465;

6) довідку про наявність або відсутність судимості;

7) витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

8) копію паспорта громадянина України, засвідчену претендентом;

9) копію трудової книжки та/або інші документи, які підтверджують стаж роботи;

10) письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

11) копію документа, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

12) засвідчену копію довідки про результати перевірки, видану органом, в якому така перевірка проводилася, або письмову заяву на ім’я уповноваженого органу управління, в якій повідомляється, що до претендента не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади», та згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно претендента відповідно до зазначеного Закону;

13) проєкт стратегії розвитку закладу фахової передвищої освіти;

14) мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Претендент може подати інші документи, які підтверджуватимуть його професійні та/або моральні якості.

Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта громадянина України), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, уповноваженим органом управління або нотаріально.

Прийом документів претендентів здійснюється Департаментом освіти та науки Хмельницької ОДА Місце за адресою: 29000, Хмельницька область, м. Хмельницький, майдан Незалежності,1, каб. 104, (відповідальна особа – Зінчук Ольга Олександрівна, (0382)76-48-51).

Електронна пошта: hmeln.pto@gmail.com

Кінцевий термін прийому документів – 10.05.2024 року.

У разі надіслання документів поштою датою подання документів вважається дата, зазначена на поштовому штемпелі.

Документи, подані претендентами після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

Рейтингове голосування (конкурсний відбір) відбудеться 21 травня 2024 року у Кам’янець-Подільському фаховому коледжі індустрії, бізнесу та інформаційних технологій.

Loading