Командна першість з фехтування на шаблях

Вихованець Комплексної дитячо-юнацької школи, яка знаходиться у підпорядкуванні ППО ХАЕС, Дмитро Колобаєв став бронзовим призером командної першості з фехтування на шаблях на етапі Європейського кадетського циклу в угорському місті Геделе.
Українські фехтувальники розпочали турнірний шлях у Геделе перемогою в 1/16 над Сербією (45:15). В 1/8 наші хлопці змусили скласти зброю перший склад Італії (45:37), а в 1/4 розібралися з господарями доріжки (45:42). Не зумівши у півфіналі обіграти турецьких шаблістів (35:45), українці у поєдинку за бронзу розгромили «Угорщину-2» (45:21).
В особистій першості Дмитро Колобаєв став найкращим з українців серед юнаків, посівши 17 місце.
Загалом у змаганнях взяло участь четверо фехтувальників із міста-супутника Хмельницької АЕС, двоє з яких дебютували на міжнародній арені.
«У листопаді цього року заплановано провести наступний етап Європейського кадетського циклу у Болгарії, де фехтувальники Комплексної дитячо-юнацької школи налаштовані продемонструвати справжній спортивний запал і прагнення до перемоги, покращивши попередні результати», – запевнив тренер юних спортсменів, майстер спорту України з фехтування Віталій Цисарук.

Loading