Шепетівські натуралісти здобули почесну відзнаку «Флагман позашкільної освіти» 

Ось уже протягом 10 років поспіль Шепетівський міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді є результативним учасником Всеукраїнського відкритого рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників», який проводиться щорічно  Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно із Всеукраїнською Асоціацією педагогів-позашкільників «Фактор» та Інститутом проблем виховання Національної академії педагогічних наук України.

Захід проводиться організаторами серед позашкільників України з метою виявлення творчо працюючих педагогічних колективів закладів позашкільної освіти, розповсюдження передового педагогічного досвіду, пошуку інноваційних ідей та технологій щодо оновлення змісту навчання і виховання дітей, публічного визнання внеску закладів позашкільної освіти у розвиток системи освіти, формування іміджу закладів позашкільної освіти.

Протягом десятиліття жодного разу Шепетівський МЦЕНТУМ не пас задніх і не залишався без перемог та нагород. У 2013, 2014, 2016 та 2020 роках заклад ставав переможцем Рейтингу в категорії «Позашкільні навчальні заклади міського підпорядкування», а у 2012, 2015, 2017, 2018, 2019 роках – удостоювався найвищої відзнаки Рейтингу – «Флагман позашкільної освіти».

Минулий рік для шепетівчан не став винятком, знову переконлива перемога на конкурсній основі і їх заклад знову – Флагман.

Представлені шепетівськими натуралістами матеріали з досвіду роботи педагогічного колективу щодо організації дистанційного навчання в умовах профільного закладу позашкільної освіти були високо оцінені столичним журі, що дозволило їх закладу стати абсолютним переможцем в категорії «Заклади позашкільної освіти міського підпорядкування» серед профільних закладів позашкільної освіти  Рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» і отримати почесну відзнаку.

Педагогічний колектив Шепетівського МЦЕНТУМ висловив щиру вдячність організаторам Рейтингу за можливість презентувати свої досягнення на всеукраїнському рівні та високу оцінку їх еколого-натуралістичної роботи, адже така перемога спонукає їх колектив до продовження творчого пошуку та постійного удосконалення освітнього процесу в умовах сьогодення.

Цей непересічний здобуток педагогічної праці педагогів-натуралістів м. Шепетівки стане вагомим внеском у досягнення системи позашкілля та всієї освіти нашого краю і має бути гідно оцінений місцевою владою.

За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ.

Loading