ДЕНЬ ДИТИНИ

Комп`ютерна академія IT STEP у Міжнародний день захисту дітей ощасливила понад 70 дітлахів!

Саме стільки їх змогли сьогодні безкоштовно потрапити на уроки програмування та навчитися власноруч створювати комп’ютерні ігри, 3D персонажі і святкові листівки, розробляти власну анімацію.

В той час, доки діти «бавилися у комп’ютері», батьки мали змогу взяти участь у прес-конференції організаторів події: заступника голови Хмельницької ОВА – Володимира Юр’єва, директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОВА – Дарії Басюк, координатора мережі освітніх хабів в Україні – Станіслава Куценко та директора Комп’ютерної академії IT STEP у місті Хмельницький – Віталія Іванова.

Прозвучали щирі привітання діток зі святом, організатори розповіли про створення Освітнього хабу.Діти та основні його завдання, а господарі свята повідомили про навчально-розвивальну діяльність Компютерної академії, яка направлена не лише на дітей і підлітків, а і на дорослих. У складний час, який переживає сьогодні наша держава Комп`ютерна академія IT STEP долучилася до проєкту Освітній хаб Хмельниччини та організовує безкоштовне ІТ навчання для внутрішньо переміщених осіб.

Ознайомитися з послугами Освітнього хабу.Діти

Loading