Сьогодні Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова святкує своє 30 – річчя!!!

Шановні науково-педагогічні працівники, викладачі-ветерани, здобувачі освіти!
Прийміть наші щирі вітання з нагоди святкування 30-ти річчя закладу вищої освіти. Ваш заклад за 30 років пройшов шлях від філії Одеського відкритого університету до визнаного на Хмельниччині флагмана вищої юридичної та управлінської науки, який виховав не одне покоління української інтелігенції.
За ці 30 років випускниками університету стали більше 11 тисяч висококваліфікованих професіоналів за спеціальностями Право, Менеджмент, Публічне управління та адміністрування, Фінанси, банківська справа та страхування, Правоохоронна діяльність, Соціальне забезпечення, Туризм, Міжнародне право. Випускники Вашого Університету затребувані в органах державної влади та місцевого самоврядування різних рівнів, наукових установах, правоохоронних органах, бізнесі.
Потужний колектив професіоналів щороку на високому рівні забезпечує освітній процес здобуття ступенів бакалавра, магістра, доктора філософії та доктора наук 2 тисячами студентів, аспірантів та докторантів. Якість, чесність, стратегічний розвиток та стабільність є тими засадами, на яких будується діяльність Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.
Отримання знань і умінь стає невід’ємною часткою життя кожної людини і саме завдяки Вашій самовідданій праці народжується когорта молодих професіоналів, які будуть розбудовувати і звеличувати нашу країну.
Бажаємо вам міцного здоров’я та доброту у ваших сім’ях, натхнення на нові звершення та здобутки, процвітання у мирній незалежній Україні!

Loading