Розповідаємо про освіту у Деражнянській громаді

В Деражнянській міській територіальній громаді налічується 13 закладів загальної середньої освіти, 13 закладів дошкільної освіти, Будинок творчості дітей та юнацтва, Дитячо-юнацька спортивна школа, Інклюзивно-ресурсний центр та Центр професійного розвитку педагогічних працівників, що злагоджено працюють для забезпечення якісною освітою підростаючого покоління. 

Відділ освіти, молоді та спорту Деражнянської міської ради – молода та ініціативна команда професіоналів, що за підтримки місцевого самоврядування, Департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА, УДСЯО в Хмельницькій області, ХОІППО та колективів закладів освіти чимало досягли за декілька років своєї роботи. 

Очолює відділ БАЛІГАР ЄВГЕН СЕРГІЙОВИЧ – впевнений та рішучий лідер освітян своєї громади, що не боїться брати відповідальність та проявляє наполегливість, цілеспрямованість, доброзичливість і оптимізм, високі моральні якості у будь-яких ситуаціях.

Головне завдання вбачає у розбудові сучасного українського освіченого суспільства, високої культури і рівних можливостей, формуванні громадян-патріотів, що матимуть в собі гідність, оптимізм, сильні риси характеру та чесноти, будуть здатні забезпечити особисту реалізацію та досягатимуть успіху протягом усього життя. Вислів, що надихає: “Як добре, що не потрібно чекати ні хвилини, щоб почати робити світ кращим”, – Анна Франк.

Департамент висловлює вдячність та повагу колегам за багаторічну сумлінну працю!

Loading