«Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат» 

Громадська спілка Освіторія запустила серію безплатних онлайн-курсів із подолання освітніх втрат для вчителів і освітніх управлінців. До навчання можна долучитися на платформі «О.університет»: bit.ly/47d4M3t 

 Серія містить чотири онлайн-курси. Кожен із них поділений на два блоки: загальний — про вимірювання й подолання освітніх втрат та спеціальний — для вчителя (відповідно до предмета, який він викладає) чи управлінця закладу освіти.

Програму розробили для вчителів початкової школи, математики (5–11 класів), української мови та літератури (5–11 класів). Навчання містить практичні інструменти, які вчителі зможуть одразу використати на уроках. А спеціальний курс допоможе освітнім управлінцям створити комплексну програму подолання освітніх втрат у їхніх закладах.

 Після проходження будь-якого курсу із серії учасники й учасниці отримають сертифікат про підвищення кваліфікації на 15 годин.

Приєднуйтеся! 

Курси створили в межах спільного проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine), Міністерством освіти і науки України за підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE) та уряду Японії.

Loading