В санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто» 2 грудня урочисто відкрилась Резиденція Святого Миколая. Заклад релакований з Донецької області в село Оринин. Свято для малечі організовано за сприянням Донецької обласної державної адміністрації. Дійство відбувалось в атмосфері казки, тепла і добра. Вихованці центру – діти з Донецької області та діти з числа внутрішньо переміщених осіб, дуже чекали на диво.
Резиденція Святого Миколая працюватиме до 6 грудня. Програма у Резиденції надзвичайно насичена: в день відкриття відвідали святковий концерт, писали листи Святому Миколаю, розповідали вірші та співали пісні, власноруч прикрашали імбирні пряники та встигли зробити святкові світлини на фотозонах Резиденції.
І це ще не все! Донецький обласний палац дитячої та юнацької творчості організував майстер-класи для вихованців «Смарагдового міста», які охоплюють різні види діяльності для розвитку творчих здібностей, а Донецький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді підготував квести, змагання, естафети та майстер-класи.
Найголовніше, що заплановано організаторами – гості Резиденції мають отримати багато яскравих вражень та позитивних емоцій. Даруємо дітям казку та віру в дива разом!

Loading