Всеукраїнський екологічний хакатон для учнівської молоді
«X REALITY ECOLOGICAL HACK-2021»

Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України, місцевими педагогами-натуралістами і науковцями Хмельницького Національного університету проводять Всеукраїнський екологічний Хакатон для учнівської молоді «X REALITY ECOLOGICAL HACK-2021» на тему «Інноваційні технологічні рішення для підвищення ефективності водного господарства України».

Сьогодні проблематика збереження й раціонального використання водних ресурсів надзвичайно актуальна для нашої держави та її населення.

У зв’язку з карантинними обмеженнями,  Хакатон, у фіналі якого беруть участь 36 здобувачів освіти  з індивідуальними конкурсними проєктами з різних областей України, проводиться на базі Університету в режимі он-лайн. Всього  на участь у конкурсі здобувачами освіти було надіслано 56 робіт.

Згідно з Програмою Хакатону і його критеріями, протягом 19 жовтня відбувся індивідуальний захист учасниками заходу конкурсних проектів, а 20 жовтня – командна робота зі створення ними спільних проектів на обрані теми та розгляд їх журі в режимі он-лайн.

Переможці заходу, конкурсні роботи яких буде визнано кращими, будуть нагороджені дипломами від організаторів та цінними подарунками від Хмельницького ОЕНЦУМ, що ще перебуває у стані припинення.

Оцінювання робіт конкурсантів Хакатону проводять 15 членів журі на чолі з  Сергієм Васильовичем Скрипником, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри екології та біологічної освіти гуманітарно-педагогічного факультету  Хмельницького національного університету.

Більш детально про Хакатон див. за посиланням: https://nenc.gov.ua/?p=36247

За матеріалами оргкомітету Хакатону.

Loading