Нарада з керівниками структурних підрозділів з питань освіти органів місцевого самоврядування

20 січня 2022 року Департаментом освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації проведено нараду з керівниками структурних підрозділів з питань освіти органів місцевого самоврядування.
Участь у нараді взяли: Володимир ЮР’ЄВ, заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації; Дарія БАСЮК, директор Департаменту освіти,науки, молоді та спорту облдержадміністрації; Валерій ОЛІЙНИК, начальник управління державної служби якості освіти в Хмельницькій області; Віктор ОЧЕРЕТЯНКО, ректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Олександра ТИТАРЧУК, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області; Анатолій ЯРИМЮК, перший заступник голови Федерації профспілок області, голова Хмельницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Україн
Під час проведення заходу було розглянуто питання:
1. Про актуальні завдання розвитку освітнього середовища Хмельницької області у 2022 році.
2. Про завдання Державної служби якості освіти у 2022 році.
3. Про партнерську взаємодію Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з структурними підрозділами з питань освіти органів місцевого самоврядування.
4. Про зміни в організації інклюзивного навчання в контексті нового Порядку організації інклюзивного навчання в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.
5. ЗНО – 2022. Про основні завдання підготовки до сесій зовнішнього незалежного оцінювання.
5. Про вимоги щодо впровадження системи ХАССП на харчоблоках закладів освіти.
6. Про співпрацю з територіальними органами влади щодо соціально – економічного захисту освітян.
Нарада відбувалася у діалоговому форматі, що дало можливість учасникам заходу зауважити на першочергових питаннях, які потребують розгляду та рішення в подальшому.

Loading