Довіра до влади починається з державного службовця!

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за свою самовіддану працю. Це особлива професія, представники якої володіють, з одного боку, широкими повноваженнями, а з другого – несуть подвійну відповідальність за добробут та майбутнє свого народу!
23 червня 2022 року з нагоди відзначення Дня державної служби директором Департаменту освіти науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Дарією БАСЮК нагороджено Грамотами та Подяками працівників Департаменту за відданість обраній професії, зразкове виконання службових обов’язків, особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики в галузі освіти.
Приємно, що державні службовці – члени Профспілки працівників освіти і науки України, також нагородженні Анатолієм ЯРИМЮКОМ, головою обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, за активну сумлінну працю по захисту трудових, соціально-економічних прав членів профспілки почесними відзнаками.
Нехай робота кожного державного службовця завжди приносить користь, а її результати – задоволення!
Бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я майбутнього України.

Loading