Святкові зустрічі із вихованцями закладів загальної середньої освіти обласної та міської комунальної власності

08-09 грудня 2022 року за підтримки голови Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Юр’єва, директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Дарії Басюк на базі Хмельницького обласного академічного театру ляльок (директор Ірина Трунова), Державного архіву Хмельницької області (директор Катерина Бурдуваліс) проведено святкові зустрічі із вихованцями закладів загальної середньої освіти обласної та міської комунальної власності із цілодобовим перебуванням дітей напередодні новорічних свят.
До гостини Святого Миколая у ляльковий театр завітали учні спеціальних закладів загальної середньої освіти Хмельницької обласної ради. Діти поспілкувалися із Чудотворцем, отримали подарунки та стали учасниками невеличкої екскурсії театром ляльок, яка подарувала дітлахам краплинку дива та казки.
А зустрічі ліцеїстів Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступенів (директор Юрій Курманський), Кам’янець-Подільського ліцею І-ІІІ ступенів “Славутинка” (директор Олена Козлова) Хмельницької обласної ради, спортивного ліцею Хмельницької міської ради (директор Леся Підгорна) у Державному архіві були не тільки розвагою, а носили ще й пізнавальний характер. Ліцеїсти мали змогу доторкнутись до архівних документів, спробувати себе у ролі дослідника та реставратора.
Також на зустріч у Державний архів були запрошені ліцеїсти Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою “Кадетський корпус” імені І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України (начальник ліцею Валерій Хіміч), який був дислокований із міста Суми до міста Хмельницького в умовах воєнного стану та приєднався до шкільної родини Хмельниччини.
Дякуємо ініціаторам заходів за щирі посмішки дітей! Наша молодь – активна та креативна!

Loading