Нарада для керівників структурних підрозділів

Сьогодні відбулася нарада для керівників структурних підрозділів з питань освіти органів місцевого самоврядування Хмельницької області.
Директор Департаменту освіти та науки облдержадміністрації Дарія Басюк інформувала про ряд актуальних питань функціонування галузі освіти Хмельниччини, зокрема: щодо освітньої субвенції на оплату праці педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти; щодо створення умов для реалізації права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти; щодо нововведень у процедурі атестації педагогічних працівників, які наберуть чинності з 01.09 2023 року; щодо обласних цільових програм підвищення науково – методичного, кадрового та матеріально-технічного забезпечення дисципліни «Захист України» і соціально-психологічної підтримки дітей і молоді в умовах воєнного стану та у післявоєнний період на 2023-2024 роки.
Геннадієм Кузьменком, директором Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, підведено підсумки участі випускників у національному мультипредметному тесті у 2022 році та окреслено завдання для якісного проведення НМТ у 2023 році. (детальніше – за посиланням)

Loading