Відбулася Стратегічна сесія «Розбудова потенціалу закладів ПТО в умовах воєнного стану»

15 лютого на теренах Хмельниччини відбулася Стратегічна сесія «Розбудова потенціалу закладів ПТО в умовах воєнного стану» в рамках реалізації Програми Європейського Союзу «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» за участі експертів Програми EU4Skills, представників Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти та науки Хмельницької облдержадміністрації та керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.
Під час сесії генеральним директором директорату професійної освіти МОН України Іриною ШУМІК висвітлені нагальні завдання системи професійної освіти і плани МОН України. Директор Департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА Дарія БАСЮК зосередила увагу на здобутках професійної освіти області та викликах, які стоять перед системою професійної (професійно-технічної) освіти на коротку та довгострокову перспективи. Павло ХОБЗЕЙ, експерт Програми EU4Skills, ознайомив учасників Стратегічної сесії із результатами аналізу початку навчального року закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Учасниками сесії обговорено ряд нагальних питань пов’язаних із діяльністю закладів професійної освіти в умовах воєнного стану та необхідність внесення відповідних змін до нормативно-правових актів.

Loading