З 20 березня  по 24 березня у ДЗ П(ПТ)О «Старокостянтинівський аграрно-промисловий  ліцей» було проведено тиждень  з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»

Метою проведення є формування зацікавленості у фаховій підготовці, виховання любові до професії, поглиблення та розширення діапазону знань здобувачів освіти, розвитку їх логічного мислення. В рамках тижня проведено:

  • виставку кращих творчих робіт здобувачів освіти під керівництвом майстра виробничого навчання Ліщука В.В.;
  • відкритий урок професійно-теоретичної підготовки з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», який проводив викладач Домбровський В.Т.;
  • конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти 102, 215, 310 груп. Учасники виявили винахідливість та застосували отримані знання на практиці. Конкурс складався з теоретичної та практичної частини. Для виконання теоретичної частини учасникам було запропоновано 24 тестових завдань з будови, технічного обслуговування та ремонту автомобілів. При проведенні практичних операцій використовували 6 спеціально обладнаних робочих місць. Учні виготовляли деталі «Натяжний гвинт ножівки слюсарної» згідно креслення. Членами журі під час оцінювання враховувалося дотримання вимог безпеки праці та організації робочого місця, правильність та послідовність дій здобувачів освіти  при виконанні роботи. Визначено переможців:

1 місце –– Марков Максим – 102 група.

2 місце ––Кучеренко Олексій – 215 група

3 місце – Федчук Тарас – 310 група

Майстер-класи проведено майстрами виробничого навчання Бойчуком О.П. «Перевірка форсунок дизельних двигунів» та Коханським М. П. «Вимірювання компресії».

За підсумками тижня з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» у наказі по ліцею були відзначені переможці та найактивніші учасники заходів.

Loading