Заклади дошкільної освіти Хмельницької області отримали набори навчально-розвивальних матеріалів для раннього розвитку дітей

Завдяки Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та за сприяння Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА, благодійної організації «Захисти Хмельниччину» заклади дошкільної освіти отримали бокси “НУМО до гри: відкривай та розвивай” із навчально-розвивальними матеріалами для раннього розвитку дітей.
В комплект боксу входять настільні ігри, буклети «Ляльковий театр для дошкільнят», розмальовки, збірки сценаріїв лялькових вистав, супутні матеріали до вистав “Іскорки суперсил”, комікси, дитячі книги, ігрові набори, буклети із завданнями з навчання мінної безпеки дітей 4-8 років, набір ситуативних карток до гейміфікованої методики виховання “А як зробиш ти?” з кодом для завантаження відеоінструкції, постери, брошури «Детально про навчально-розвивальні матеріали для закладів дошкільної освіти «Відкривай та розвивай!».
Матеріали допомагатимуть педагогам організовувати творчі активності для дошкільнят, забезпечуючи всебічний їх розвиток та емоційний комфорт, відстежувати динаміку зростання дітей, розвивати комунікативні навички, збагачувати дослідницький інтерес, формувати вміння виконувати завдання в парах чи групі.
Добро – велика сила! Педагоги та діти закладів дошкільної освіти щиро дякують Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та сподіваються на подальшу співпрацю та підтримку!

Loading