13 жовтня 2023 на базі Шепетівського професійного ліцею відбувся освітній бранч, присвячений сучасним викликам розвитку професійно- технічної освіти Хмельниччини

Господарі заходу – колектив Шепетівського професійного ліцею – представили власний досвід створення сприятливого освітнього середовища для здобувачів професійної освіти в умовах сучасних викликів.
Директор Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА Дарія БАСЮК та її колеги представили розгорнутий аналіз підсумків вступної кампанії 2023 року, виконання регіонального замовлення, формування матеріально-технічної бази.
Керівники закладів професійно-технічної освіти Хмельницької області Алла ЧЕРНУШИШ, Людмила ВЕРЕЩАГІНА, Вадим САВЧУК, Олег КРАСНОЛУЦЬКИЙ, Віталій ДАЩЕНКО, Сергій РОМАНЧУК, Тарас СТАНІСЛАВ, Михайло ГРИЦИК виступили зі звітами про початок нового 2023/2024 навчального року.
Освітній фасилітатор Надія МАЄВСЬКА-ГЛАДКА ознайомила гостей з діяльністю «Освітнього простору» та проєктом «ProAction – покращення доступу до житла, освіти та якісних соціальних послуг для дітей та сімей в Україні».
Методист закладу освіти Людмила РУЖКО провела інтерактив для гостей за допомогою сервісів Plickers та Interacty. Interactive content.
Обмін досвідом та продуктивне спілкування між освітянами обов’язково матиме продовження. Дякуємо організаторам та учасникам! Реалізуємо та впроваджуємо нові ідеї во благо розвитку освіти в Україні!

Loading