Про діяльність закладів дошкільної освіти  Нетішинської міської ради у період воєнного стану

 

З 14.03.2022 року  відновлено функціонування чергових груп у закладі дошкільної освіти Нетішинської міської ради №7  «Оленка», для дітей працівників ВП ХАЕС та критичної інфраструктури територіальної громади.

На підставі звернень батьків вихованців ЗДО, клопотання керівників закладів дошкільної освіти  Нетішинської міської територіальної громади, з 06.05.2022 року відкрито додатково ЗДО № 4, ЗДО№ 8, ЗДО№ 9 для дітей, батьки яких працюють та задіяні до виконання завдань у воєнний час.

Станом на 30.05.2022 року  в Нетішинській МТГ функціонують чергові групи у чотирьох ЗДО, які відвідує близько 200 дітей . Всі заклади дошкільної освіти, які функціонують, забезпечено укриттям у захисних спорудах цивільного захисту, працівники ЗДО неухильно дотримуються алгоритму дій під час тривожної сирени.

 Організація освітнього процесу здійснюється  відповідно до листа МОН України  від 02.04.2022 року № 1/3845-22 «Про рекомендації для працівників закладів дошкільної освіти на період дії воєнного стану в Україні». Особлива увага приділяється психо-емоційному, фізичному розвитку та громадянсько-патріотичному вихованню дітей. Організовуються різноманітні освітньо-виховні  заходи, що сприяють повноцінному розвитку дошкільників. 

Розваги та та вправи для психоемоційного розвантаження
Переміщення дітей в укриття ЗДО
Облаштування місць для дітей в укритті ЗДО

Loading